Friday, August 31, 2012

Sasa Popovic kupuje TV Avalu od Mitrovica


Prvi covek "Granda" pregovara sa vlasnikom "Pinka" Zeljkom Mitrovicem oko preuzimanja televizije s nacionalnom frekvencijom. "O tome za sada ne smem da pricam", kaze Popovic za Telegraf


Problemi Televizije “Avala” uskoro bi mogli da budu reseni. Prema informacijama do kojih je dosao Telegraf.rs gotovo je izvesno da ce televiziju sa nacionalnom frekvencijom preuzeti prvi covek “Grand” produkcije Sasa Popovic.

Ukoliko pregovori izmedu Popovica s jedne, te Željka Mitrovica i drugih suvlasnika “Avale” s druge strane, urode plodom, televizija, koja je u proteklih godinu dana u vise navrata bila blokirana strajkovima zaposlenih, dobila bi novu sansu, pogotovo imajuci u vidu visoke rejtinge “Grandovih” emisija, koje bi u tom slucaju bile preseljene sa “Pinka”.

- Popovic i Mitrovic su blizu dogovora, po kome bi “Grand” preuzeo vecinski paket akcija na “Avali”. Po tom dogovoru, “Grand” bi na “Pinku“ zadržao samo jednu ili dve vec popularne emisije, dok bi se ostatak produkcije, ukljucujuci “Grand paradu”, kao i brojne nove projekte koje sprema Sasa Popovic, preselili na Avalu. Uz kvalitetan serijski i filmski program, koji vec postoji na ovoj televiziji, ovo bi bio dzoker koji bi trebao da ozivi posrnulu “Avalu”, kaze nas sagovornik blizak vlasnicima “Pinka” i “Granda”.

U izjavi za nas portal, Sasa Popovic nije zeleo da potvrdi, ali ni da demantuje ova saznanja, kratko izjavivsi:

- Tacno je, “Grand” sprema dosta novih projekata, sa “Pinkom” imamo vrhunsku saradnju i dugogodisnji ugovor, a sto se tice “Avale”, o toj temi za sada ne smem da pricam – zagonetno je rekao celnik najvece srpske folk produkcije.

tekst preuzet od (Telegraf.rs)

TV uzivo besplatno  televizija online Total TV Max TV kanali Fox crime,Fox life,Pink bh,pink movie,Pink plus,Nova tv,Doma tv,HBO Comedy,HBO,TV Avala,Eurosport,Eurosport1,TV1,uzivo,Viasat Explorer,Viasat History,National Geographic Wild,DoQ tv,uzivo,HTV1,RTL,RTL2,RTL plus,Universal Channel,Prva TV,OBN,SportKlub SportKlub plus,Cartoon Network,Disney Channel,Discovery Science Chanel,Arena Sport 1,Arena Sport 2,Arena Sport 3,Arena Sport 4...mozete gledati besplatno na sajtu: www.gledajtebesplatnotv.site11.com

No comments:

Post a Comment