Tuesday, February 14, 2012

Anđelina Džoli sletela u Sarajevo!




Anđelina Džoli sletela je sa porodicom na sarajevski aerodrom. Gala premijera filma “U zemlji krvi i meda” biće održana večeras u Sarajevu, u prisustvu zvanica iz političkog i javnog života, medija i građana.
Džoli je uoči projekcije filma rekla da je izuzetno nervozna i uzbuđena i istakla da njen prvi rediteljski film nije dokumentarac, već umetnička interpretacija jedne ratne priče.
Premijera će biti održana u Olimpijskoj dvorani Zetra u 20 sati. Za projekciju filma “U zemlji krvi i meda” vlada veliko interesovanje javnosti u Sarajevu, a svih 5.000 ulaznica je do juče prodato.
U Sarajevo Anđelina je stigla sa suprugom Bred Pitom i šestoro dece.
Bioskopska distribucija filma u BiH počeće 16. februara, a ubrzo će film moći da se pogleda i u drugim zemljama u regionu. Organizatori su saopštili da se u dvorani Zetra obavljaju posljednje pripreme za gala premijeru, te da su uprkos vanrednim uslovima, zbog snega i niskih temperatura, uspešno okončani svi radovi.
Nakon premijere filma, za Džoli i 200 zvanica će biti organizovan svečani prijem u Olimpijskom komitetu BiH i Olimpijskom muzeju 14. Zimskih olimpijskih igara u dvorani Zetra, kao unikatnim prostorima koji baštine svetlu tradiciju BiH i promovišu olimpijske vrednosti.
“Ovu specijalnu priliku ćemo iskoristiti da bi na najlepši način prezentovali olimpijsko Sarajevo i BiH, kako bi ove lepe slike i poruke bile poslane u celi svet”, navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta BiH.

Izvor: svet.rs

No comments:

Post a Comment