Thursday, January 5, 2012

Severina rodila sina


POP zvezda Severina Vučković primljena je u ponedeljak uveče u splitsko porodilište, zbog komplikacija u trudnoći. Najpopularnija hrvatska trudnica, koja će u februaru dobiti dete sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sada se oseća dobro.

- Zbog blagih komplikacija u trudnoći, Severina je oko 21 čas primljena u bolnicu. Njeno stanje je sada stabilno i očekujem da će u toku dana ići kući - naveo je u saopštenju Severinin menadžer Tomislav Petrović.


Seve je smeštena u privatni apartman, a splitski lekari će učiniti sve kako bi se njihova sugrađanka porodila u najboljim uslovima. Srpska snajka je u porodilište ušla na glavni, a ne na tajni ulaz, odnosno kroz podrum bolnice. Pevačicu je posetio Milan Popović, koji je u porodilište ušao na sporedni ulaz. Nekoliko dana pred katolički Božić Severina i Milan su posetili KBC Split i porodilište. Hrvatska pevačica trebalo bi da se porodi 7. februara, kada će na svet doneti dečaka, kome roditelji planiraju da daju ime Aleksandar Ivan. Veza najpopularnije hrvatske pevačice i srpskog “kralja bakra” od prvog dana je izazvala veliku pažnju medija u regionu, a pevačica je nedavno, za “Novosti”, rekla da uživa u trudnoći i da je upravo sada otkrila sve čari normalnog života.

No comments:

Post a Comment